Spraytan

Kundeguide; Sådan får du den mest optimale resultat af din spraytanning

Vi anvender de lækre Minetan væsker som indeholder en masse gode og rige næringsstoffer og oiler. Alle Minetan væsker er veganske. De findes i forskellige kombinationer så vi har mulighed for at anvende en væske som passer særlig godt til dig.

Inden Spraytan

For at opnå det bedste resultat, skal du peele huden med bodyscrub eller en handske dagen inden eller om morgen på behandlingsdagen. Sørg for at skrubbe huden over hele kroppen. Er der mere end 3 timer til du skal spraytannes, må du gerne tage lidt let body lotion på. Undgå deodorant og parfume på behandlingsdagen.

Tanning væsken du bliver sprayet med indeholder et naturligt sukkerstof kaldet DHA, som er det aktive brunende stof. DHA er aktiv på huden umiddelbart efter behandling og arbejder videre de næste mange timer. Væsken indeholder markørfarve/guidefarvetimer der ikke viser den endelige farve du opnår med din spraytanning. Vi anbefaler at du venter så længe som muligt og gerne 8-16 timer eller til dagen efter med at tage et rigtigt bad efter din spraytan behandling.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_20c0.jpg

Spraytan behandlingen

Behandlingen foregår ved at en af vores certificeret spraytanner sprayen hele din krop over med tanning væske. Væsken bliver airbrushet på med en special teknik og professionelt udstyr. Dit tøj tager ikke skade, MEN det vil være en fordel at have mørkt undertøj på. Den afsmittede farve går dog af i vask. Hvis der alligevel skulle være farve tilbage på tøjet efter vask (sker yderst sjældent), betales der ikke erstatning af KD Beauty eller Minetan. Spraytanning med eget undertøj sker på eget ansvar. Vi anbefaler du tager noget løst mørkt tøj på bagefter og undgår stramt tøj og bh. 

Efter spraytan

I dagene efter behandlingen er det vigtigt at du holder din hud fugtet med bodylotion hver dag, for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering, og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven.

PRIS: 250 kr.

du modtager et stempelkort ved din spraytan behandling som giver hver 5. spraytan gratis

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_20c2.jpg