Velkommen til KD Beauty

Velkommen til KD Beauty

Danmarks førende hår extensions og vippe extensions klinik.

Vi har mange års erfaring inde for både hår extensions samt vippe extensions som vi har specialiceret os inden for. Man må sige vi går op i begge behandlinger med liv og sjæl. Vi  har testet vores helt eget importeret extensions hår i flere år førend det kom i vores butik, for at få den bedst mulige kvalitet til en fornuftig pris.

 

Inden for vippe extensions er vi den mest prisvindende vippe klinik. Vi deltager løbende i diverse internationale og nationale konkurrencer. Kecia Davidsen som er ejer af KD Beauty startede op i 2017 med at konkurrerer på højt plan og det er nu blevet til hele 42 top 3 placeringer, samt diverse titler og danmarksmester i 2018. 

Vi tilbyder spray tan og bryn behandlinger med alm. bryn farve og med brow henna som er det nyeste inden for bryn farvning og styling. 

Kecia tilbyder igennem KD Lashes Academy kurser i single eyelash extensions, volume eyelash extensions, lash lift, brow henna styling, konkurrence træning samt ene undervisning. Kecia ejer og driver til dagligt udover KD Beauty også KD Lashes Academy.

I KD Beauty er vi 4 dygtige piger som alle laver vippe extensions og bryn behandlinger. (Kecia, Michelle, Sanne og Marlene).

Til hair extensions er vi Kecia og Michelle og i øjeblikket er Sanne ved at øve sig på hår extensions påsætninger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i KD Beauty

Mød din behandler

Insta beauty
Følg vores arbejde, før/efter billeder, tips og gode råd samt tilbud, kurser og meget mere her på vores instagram 

 
  • Facebook
  • Instagram

info@kdbeauty.dk

 Tlf: 27 90 32 52

Hvidovrevej 279

2650 Hvidovre

www.kdbeauty.dk

© 2016 by KD Hair. Proudly created with Wix.com